JACOB CONTRA L’ÀNGEL

PERIPLE D’UN PROTESTANT CATALÀ

Al llarg de Jacob contra l’àngel el nostre autor ha demostrat amb escreix que la fe i la creença són eines indispensables de cara a una vida plena. La fe i la creença no són crosses perquè un incapacitat pugui caminar sinó justament el contrari. Curt i ras, sense la fe i la creença l’existència humana és incompleta i minvada.

Del pròleg de D. Sam Abrams

Josep Monells - Jacob contra l’àngel

La trajectòria de Josep Monells és un periple per servir la causa de l’evangeli de Jesús. Això el portarà a conduir més de dos milions de quilometres per les carreteres d’Europa. Sortint del Pla de l’Urgell, i passant per Barcelona, arribarà al darrer racó del món.

La seva vida és com la lluita de patriarca Jacob contra l’àngel que se li apareix, és la lluita contra les adversitats i les pròpies resistències. El seu llegat és un cant a la vida, un brindis a l’altruisme, però també un homenatge als hiperactius des del respecte a les famílies i als amics.

El seu ímpetu evangelitzador el porta a fundar set esglésies, a posar en marxa l’Escola Evangèlica i a importar una organització internacional al nostre país. Les seves iniciatives, sens dubte, marquen la història del protetantisme català en la segona meitat del segle XX i el preparen per a, qui sap, un nou marc de llibertat.

“Jacob contra l’àngel” és el seu primer llibre. Havia escrit articles i compartit desenes de sermons però, fins ara, no s’havia endinsat en el gènere literari.

Demana informació sobre disponibilitat, punts de venda i presentacions.

Jacob contra l’àngel
Jacob contra l’àngel

‘Jacob contra l’àngel’
també està disponible a:

Abba Librería Evangélica
Mi tienda evangélica

Venda online