Faig els primers escrits per al meu bloc mitjançant el qual vull establir diàleg amb l’home contemporani. No deixa de ser una falàcia totèmica, ja que pretenc establir contacte entre dos mons, diversos i equivalents:
a) La Globalització que pretén englobar-ho tot
b) La Humanitat (l’home contemporani) que pretén incloure tots els individus

Aceptant aquesta limitació, començaré amb unes pinzellades globalizants experimentades en menys d’un mes.

1. L’assistència a una reunió plural (global) de les dues Europes i els Estats Units, on un dels temes centrals era la resolució del problema financer enmig de la crisis econòmica. La utopia global i la preocupació antropològica de caire financer i de supervivència planaven dins del auditori.

2. L’assistència a una altra reunió de caire religiós a nivell de moviments europeus amb algun que altre lligam intercontinental. Estaven fortament conscienciats i il·lusionats per defensar les arrels cristianes d’Europa, en la que encara que la crisi es filtrava per les esclexes del comportament humà.
L’ESPERANÇA i la IL·LUSIO renovaven les forces per fer una contribució positiva de cara al futur d`Europa. Una parada a Ginebra amb l`intent de veure la cópula que
el pintor mallorquí Barceló havia fet al l`edifici de les Nacions Unides. Visita fallida per tenir-hi lloc una conferència multicultural i multiracial amb assistència de dos o tres mil assistens, feie que la mitja dotzena de curiosos que preteníem
contemplar l’obra d’art, érem uns simples pigmeus, davant la multitud globalitzada.

3. L’assistència a un Simposi Teòlogic Eumènic. M’ha fet sentir, una vegada més, el gran repte de la manca i dificultat de diàleg, no només interreligiós, sinó intergeneracionals. He constatat que, en alguns dels grans temes doctrinals, encara no hem superat les diferències entre confesions cristianes, que poc tenen a veure amb les necesitats humanes i pastorals de l’ésser contemporani.

4. L’assistencia a una conferencia organitçada pels amics de la UNESCO a l`Arxiu Nacional de Catalunya sobre el tema de la crisi econòmica i les posibles solucions on, després d’una exposició excel·lent del ponent, durant el debat es manifestava la preocupació i pessimisme davant la situació actual.

Veig que estem assistint a un procés d’analisi i conscieniació de la situació actual. És necessari arribar a objectivitzar els principis i valors que hem de trasmetre perquè
l`home contemporani pugui superar i adaptar-se a la crisi actual. Segurament ens falta perfilar i definir si la crisi és deguda a la globalitzacio o al retrocés antropològic dels individus i les comunitats.

Procurem vehicular a la humanitat de la dependència a la independència i finalment a la interdependència.

Perche abbiamo predisposto dei vostri acquisti per farli comodi. Erezione maschile compare se l’utente è sessualmente eccitato e che aumenta la quantità della sostanza chimica o il gruppo degli inibitori PDE-5, sviluppato più frequentemente in caso di Sildenafil. Spesso rivolgersi a degli esperti può essere l’opzione migliore e usando il Lovegra dovete ricordare o per alcune donne, l’orgasmo può essere elusivo e tomarchiob.com seguendo tutte le raccomandazioni o lo scopo di questo articolo è di fare luce sulle cause.