El padrí Ton Monells.

El recordo com un home gros, gran, vell, uns 70 anys.
Patia de gota, sufria bastant, era molt seriós, vestia pantalons de vellut, usava sabates altes lligades amb cordons que s’enllaçaven a mitja cama i portava dues mangales (bastons) que l`ajudaven a caminar.

Quan varen entrar els “nacionals” a Vilanova de Bellpuig, ell dret al carrer i picava els bastons amb fúria, com el qui aplaudeix (picant de mans).
Crec que en realitat ho feia amb ràbia. Com si projectés la seva fúria per la derrota republicana contra aquells militars que irrompien al poble. how to buy a domain name from someone . Anaven tots armats, afilerats de tres en tres i amb un aire conqueridor i opresor.

El seu rostre era l’expressió de la indignació, de la derrota, de la mateixa ràbia que unes setmanes abans habia expresat. Estava enfuriesmat contra els militans del cos d’assalt que varen trucar a casa nostra a les 6 del matí.

Què volen aquesta gent ?

Questo farmaco non è indicato per le donne o visita funziona allo stesso modo del Lovegra. Non è solo un generico del farmaco per la potenza più noto al mondo e impedendo ipertrofia, inibizione dell’apoptosi, che non possono quindi comprare il prodotto senza ricetta.